Halaman

Ahad, 23 Januari 2011

Pencil Case

pencil case

bhgn belakang

bahagian dalam dgn cotton lining

close up bunga

keychin-pink ceri



paten single crochet








Khamis, 20 Januari 2011

Coin Purse

 coin purse untuk Putri SyazaNadhirah

purse ni paten shell stitch . pic guna handphone ni tak leh nak closeup sangat,takat tu je boleh

bahagian dalam... tak jahit lining pun boleh gak (tapi lebih afdal ada lining..kan cantik n lebih kemas skit!)nnt saya jahit,yg ni ambil pic dulu.

Ni first time cuba.amacam ok tak??.. tak de zip size purse(dlm simpanan)tu lah saya buat kan penutupnya berbutang.Macam mana nak kait paten shell ni?saya belajar kat you tube,(google..lah)ada byk paten kat situ...utk purse ni saya pilih paten shell . Bunga tu Putri yg pilih (dlm byk2 bunga yg saya dah kait)  

Rabu, 12 Januari 2011

Potholder

Wheel stitch sq

saya buat ni ikut sini,masih belum nak siap,saje ambil pic dulu.