Halaman

Selasa, 6 September 2011

WIP

WIP

  


yang ni nak buat cadar utk queen sz bed,kira ni projek crochet saya yg paling besar, saya mula projek ni awal tahun 2011 ,baru siap 40% . jauh lagi perjalanannya   
ref:sunshinesinternationalblanketsoflove



  yang ni doily utk coffee table bentuk bujur,guna benang halus,baru siap 55%.
ref:pinkrosecrochet.blogspot


 

 yang ni rasanya nak buat blanket atau mungkin bed runner je.
paten larksfoot ,baru siap 20%
ref:art of crochet by teresa


 

yang ni pun nak buat blanket, paten slanted shell
baru siap 45%
ref:art of crochet by teresa


 


yang ni pulak hajat nak buat runner utk coffee table,paten bunga 4 kelopak yg di buat satu2 kemudian dicantum,baru siap 25%
ref:sarahlondon



 




yang ni paten dari buku arwah mak,kalau ikut buku ni hasilnya jadi shawl,mcm gambar kat atas tuu..
tapi kalau dah siap nanti nak buat utk table runner pun boleh gak ,(sukahati saya je he..he..he..)
baru siap 50%


 

4 ulasan:

2timesfive@gmail.com berkata...

wahhh bestnya byk crochet dalam development :) selamat hari raya dear

eni berkata...

terima kasih! 2x5,selamat hari raya.

" me " berkata...

i love the green of your first picture and i don't find yarn in that color !
Nice !

eni berkata...

thank you "me",I used Minlon yarn code 97.